Ceritalucah.org

Himpunan cerita lucah melayu, cerita 17 tahun, cerpen lucah, sex melayu, sex sekolah, cerita ghairah, cerita bohsia, kisah lucah malaysia dan cerita lucah baru 2014. Terdapat pelbagai cerita untuk bacaan semua.

text

Cipap Si Ayu

Aku nak cerita maser aku sekolah dulu. Aku merupakan pelajar tingkatan 4. Aku sebenarnyer memang suker ngan sex. Pasal aku tak pernah nak tinggalkan peluang untuk buat bender best tuuuu. 

Nak dijadikan ceriter,aku merupakan sekelan dengan budak bernamer Ayu. Ayu begitu bestt bagiku kerana mempunyai sifat gadis kemelayuan sebenar. Aku memang comform Ayu mesti masih dara. Sebab itu aku sukakan nya. 

Pada suatu hari, aku mengajak Ayu makan bersama. Ayu tidak menolak. Aku pon aper lagi, laukkkk. Tolak rugilaaa. Muler muler belanjer makan, past tu gi tengok wayang. Maser dalam wayang,aku tak dapat buat pasal Ayu menolak….mmmmmmm……… 

Hari Khamis, aku termenung dari pagi bagaimana nak kekah si Ayu niii. Tapi, tibe-tibe jerx adik aku naik. Cover punyer cover aku nak sangat main ngan dier. Aku ke kelas dier dan meminta izin untuk mengajak Ayu keluar. Aku mengatakan ader seorang guru mahu berjumpa dengannyer. Cikgu nya mengizinkan aku dan dier pergi. Aper lagi UUiiiiihhhhkkkk… 

Aku membawanya ke belakang sekolah Aku katakan ader bender yang nak dikatakan. Apebiler aku tengok line tak clear, aku mengajak nyer pulak untuk ker sekolah kerana line agaks clear. Kebetulan belakang sekolah aku ader rumah kosong yg terbengkalai. Naik lagilaaaa…. adik akuu……. 

Sampai kat saner aku hanyeer mengatakan yg aku suker kat dier, past tu, aku meyedari bahawa aku tidak bertepuk sebelah tangan. Rupernyer dier sememangnyer memilih aku. Dalam hatiku berkata bahawa “hahahahah…. jerat aku dah kene”. Sambil ku ungkap perkataan sayang aku pun memeluknyer. Dier tidak keberatan untuk memeluk ku juga. 

Secara perlahan, bibirku hinggap di bibirnyer. Aku berkucupan hingga masing2 hampir lemas. Sambil itu juga aku memegang megang teteknye. Pada mulanya dia tak kasi, tapi lamer2 dier pon kasi. 

Aku menyuruhnyer memegang adik aku. DIer menolak. Tapi dengan kepoweran ayat aku dier akur. Dengan tangan yg lembut aku diraba. Lagi naik laaa adik akuuuu… Past tu aku nak dier kolom pulak. 

Dier menyahut cabaran aku. Aku menanyakan bahawa dah stim ker belum. Dier mengatakan tak tau. Konek ku dikulom dalam dalam. Memang Ayu sebenarnyer tak tau pasal bender niiiii. Jadi aku ajarkannyer satu persatuu. 

Tangan aku pulak tak dudok diam. Aku muler memegang cipapnyer. Sambil meronta ronta Ayu kegelian dan meminta aku berentikan. Tetapi aku pon ndak gaks. Kulihat banyak air lendir puteh keluar dari cipapnyer. Kainnyer kubuka dan cipapnyer ku sental. 

Air yg ader di cipapnyer habis aku sental. Ayu melarikan cipapnyer dari mulut ku kerana sampai ditahap klimax. Aku membuat possing 69. Cipapnyer yang masin menambahkan kestiman aku.Tambah lagi baunya yg wangi. 

Kini, tibalah masa untuk konekku dimasukkan dalam lubang masin. Apabila aku masuk kan, Ayu menjerit haarrrrrr……… 

Aku mengeluarkan batangku semuler dan die mengatakan teramat sakit ketika aku memasukkannyer. Kemudian aku memasukkannyer semuler. 

Ayu semakin sedap sambil menghembuskan nafas manje nyer. Selepas 1 setengah jam aku pun keluar air. Aku pancutkan di atas teteknyer. Dan kami pulang ke sekolah. 

Selepas peristiwa itu aku buat dengandier seminggu sekali.mmmmmmm…. bestttt.

(Source: ceritalucah.org)